Δευτέρα 20 Απριλίου 2009


Καλησπέρα, Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους!!

Μετά την πολυήμερη διακοπή αλλά και αποχή, από οτιδήποτε το στοιχηματικό - με εξαίρεση την Μ. Παρασκευή μια και υπήρχαν κάποια σημεία που έπρεπε να τα τιμήσουμε -, θα πρέπει σιγά σιγά να μπαίνουμε στους συνηθισμένους μας ρυθμούς.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, άφησε πολλά σημεία που πέρασαν, ελπίζω κάποιοι να βρήκαν τον χρόνο και την διάθεση να ασχοληθούν και να πληρωθούν. Εμένα προσωπικά με άφησαν παντελώς αδιάφορο είτε πέρασαν είτε όχι.

Για σήμερα υπάρχουν 15 παιχνίδια τα οποία γίνονται ανά την Ευρώπη. Από αυτά βέβαια μόνο 4 συμπεριλαμβάνονται στο Ελληνικό κουπόνι, οπο΄τε δεν ενδείκνυται η μέρα για όσους έχουν τη δυνατότητα να παίζουν αποκλειστικά εκτός Διαδικτύου.

Για όλους εμάς τους υπόλοιπους υπάρχουν κάποια παιχνίδια, από τα οποία βέβαια δεν βγαίνει κάποια ιδιαίτερη στοιχηματική άκρη,σε όποιο Πρωτάθλημα και αν κοιτάξουμε, από αυτά τα λιγοστα που μας προσφέρονται σήμερα.

Βέβαια και όλη η εβδομάδα τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή κάπως έτσι θα κυλήσει με παιχνίδια, ως επί το πλείστον για τους θεσμούς του Κυπέλλου, κάποια εξ αναβολής αλλά και μερικά παιχνίδια μεγαλύτερης σημασίας όπως για το Πρωτάθλημα της Ελβετίας αλλά και για την Πρέμιερσιπ.

Προσπαθώντα ςνα προσεγγίσω κάποια από τα σημερινά παιχνίδια κατέληξα σε 2 μικρά παρολί, τα οποία θα τα τιμήσω με χαμηλό ποντάρισμα προσπαθώντας να κάνουμε το απαραίτητο ξεμούδιασμα.

1η πρόταση (Multi Bet) :

Aalborg BK - Bejle BK : goal/goal
Montpellier HSC - RC Lens : goal/goal
TSV 1860 Munich - 1. FC Kaiserslautern : goal/goal

Η απόδοση του παραπάνω παρολί είναι στην bwin.

2η πρόταση (Multi Bet) :

Örebro SK - Helsingborgs IF : X2 (1.42)
TSV 1860 Munich - 1. FC Kaiserslautern :X2 (1.39)
Naval - Leixoes : X2 (1.52)
Η απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 3.000 στην bwin.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).