Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

Λίγες επιλογές - διάλλειμμα στην αναμενόμενη καταιγίδα!!


Καλησπέρα και πάλι σε όλους!!

Με 11 παιχνίδια τα οποία περιλαμβάνει το σημερινό Ελληνικό κουπόνι και 5-6 εκτός αυτού θα ασχοληθούμε σήμερα. Υπάρχουν 2-3 παιχνίδια από τα οποία μπορέι να βγει κάποια στοιχηματική άκρη και αυτά θα αποτελέσουν τον κορμό των σημερινών μας προτάσεων.

Ας τα δούμε από την αρχή, όλα αυτά.

Στην Δανία, έχουμε τη γηπεδούχο Οντένσε που βρίσκεται στην τέταρτη θέση 8 λιγότερους από τους πρωτοπόρους Μπρόντμπυ και Κοπεγχάγη και 5 περισσότερους από την τέταρτη ομάδα της SAS Ligaen, Μίντιλαντ. Ο άσσος φαίνεται λογικός, το over 2.5 goals όμως το έχω ήδη βρει στο 1.98 και αξίζει να τιμηθεί. Στα τελευταία 6 παιχνίδια αμφότερες οι ομάδες, έχουν από 4 Over 2.5 goals.

Στα Σκανδιναυικά Πρωταθλήματα, όπως αποδείχθηκε και το Σαββατοκύριακο άλλωστε είναι νωρίς κάθε σοβαρή στοιχηματική ενασχόληση, με χαρακτηριστικά παραδείγματα χθες την Σταμπάεκ και τη Ρόζενμποργκ, που καμιά δεν πέρασε. Κοινό χαρακτηριστικό όμως και των 2 παιχνιδιών ήταν τα εκατέρωθεν γκολ. Το μόνο παιχνίδι στο οποίο αξίζει να τιμηθεί κάποιο σημείο είναι το διπλό της Καλμάρ στην έδρα της Γκέφλε.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, goal/goal για τη Χέλσινμποργκ με την Γκέτερμποργκ και ισοπαλία με goal/goal για την Βαλερένγκα με την Τρόμσο.

Στην Β' Γαλλίας, η Λανς μετά από πάρα πολύ καιρό έπεσε από την πρώτη θέση, καθώς μετά από τις χθεσινές νίκες των Μετζ και Στρασβούργου είναι πλέον 1 βαθμό πίσω τους. Η Μονπελιέ μετά τη νικη της την Παρασκευή το βράδυ την έχει πλησιάσει πλέον στους 4 βαθμούς. Μετά από αυτά τα δεδομένα και καθώς η Αμιάν έχει 3 συνεχόμενες ήττες εντός και εκτός το διπλό είναι επιβεβλημένο απόψε για την Λανς.

Στην Πορτογαλία, με πολλά προβλήματα απουσιών η Ρίο Άβε που βρίσκεται στη 15η θέση της Liga Sagres, παίζει με την Μαρίτιμο που βρίσκεται στην 5η θέση και έχει βλέψεις για Ευρώπη ακολουθώντας τελείως αντίθετη πορεία από αυτήν της σημερίνου της αντιπάλου. Διπλό για την ομάδα από την Μαδέιρα.

Στην Bundesliga 2, άσσος με over 2.5 goals για την Φράιμπουργκ.

Στην Τουρκία, πολλά εσωτερικά προβλήματα για την Γαλατάσαράι με τον προπονητή της Τουρκικής ομάδας Κορκμάζ να κατηγορέιται από τον τύπο της χώρας για ανικανότητα να ελέγξει την ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια. Ήδη ο Λίνκολν βρίσκεται στην Βραζιλία, χωρίς να έχει ζητήσει κάποια άδεια από την Διοίκηση της ομάδας. Στα θετικά απόψε, το κίνητρο της Γαλατά, η επανεμφάνιση του Μπάρος και η αδιάφορη γηπεδούχος Γκαζιάν, πλην όμως ιδιαίτερη φορμαρισμένη και επικίνδυνη τον τελευταίο καιρό. Ας μη ξεχνάμε πως κέρδισε με 3-2 στο προηγούμενο παιχνίδι την Τραμπζονσπορ. Θα πάμε με Goal/goal εδώ να έχουμε ήσυχο το κεφάλι μας.

Στην Championship, ισοπαλία με under 2.5 goals.

Στα εκτός Ελληνικού κουπονιού παιχνίδια, σε τιμή ....... "ευκαιρία" ο άσσος του Ηλυσιακού απέναντι στον Εθνικό, με την τεράστια απόδοση του 1.18 στην Bet365. Aς Γ Ε Λ Α Σ Ο Υ Μ Ε .... όλοι μαζί εδώ.

Στην Cambrinus League, στην Τσεχία έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι ανάμεσα στην Σπάρτα Πράγας και την Σλόβαν Λίμπερετς. Οι γηπεδούχοι είναι στην δεύτερη θέση με 38 βαθμούς ενώ η Λίμπερετς στην πέμπτη θέση μόλις 2 βαθμούς πιο πίσω. Αν θέλει Ευρώπη του χρόνου η Σπάρτα, αυτό το παιχνίδι πρέπει σήμερα να το πάρει. Η παράδοση είναι 10-2-2 στα τελευταία 14 παιχνίδια.

Στην Β' Πολωνίας, άσσος για την Βίτσεβ Λοτζ , που βρίσκεται στην δεύτερη θέση και κυνηγάει την άνοδο στην Ekstraklassa και παίζει απόψε, την αφδιάφορη Ντόλκαν Τζάμπκι.

Στην Challenge League, στην Ελβετία στο over 2.5 goals η Λουγκάνο στην έδρα της Βίντερτουρ. Η Λουγκάνο είναι ήδη με το ένάμιση πόδι στην μεγάλη κατηγορία της Ελβετίας ευρισκόμενη στη δεύτερη θέση της βαθμλογίας και 15 ολόκληρους βαθμούς μπροστά από την τρίτη της κατηγορίας Υβερντόν. Η άλλη ομάδα που του χρόνου θα τη συνοδεύσει στην μεγάλη κατηγορία είναι η Σαιντ Γκάλλεν.

Ας δούμε τις προτάσεις της ημέρας.

1η πρόταση (Συντηρητική) : (PAID)

459. Aμιάν - Λανς : X2 (1.30) (OK)
462. Ρίο Άβε - Νασιονάλ Μαδέιρα : X2 (1.38) (OK)
----. Βίτζεβ Λοτζ - Ντόλκαν : 1 (1.36) (OK)

Η απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 2.44 στην Bet365.

2η πρόταση (Μulti Bet) :

459. Aμιάν - Λανς : 2 (2.37) (NO)
462. Ρίο Άβε - Νασιονάλ Μαδέιρα : 2 (2.60) (OK)

Η απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 6.162 στην Bet365.

3η πρόταση (Multi Bet) :

452. Οντένσε - Ράντερς : over 2.5 goals (1.95) (OK)
454. Γκέφλε - Καλμάρ : 2 (1.95) (NO)
-----. Σπάρτα Πράγας - Σλόβαν Λίμπερετς : 1 (1.60) (NO)

Η απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 6.084 στην Bet365.

Kαλή επιτυχία σε αυτά που θα επιλέξετε.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

δόσε διπλασιασμούς οπως η χθεσινή σου πρόταση! με την συντηριτική τριάδα!!!!

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).