Τρίτη 28 Απριλίου 2009

Eυρωπαϊκό τριήμερο από σήμερα, με Uefa Champions League και Uefa Cup!!!


Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του μπλογκ!!!

Πρώτη ημέρα σήμερα του Ευρωπαϊκού τριημέρου, με πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα, καθώς τουλάχιστον όσον αφορά τους αγώνες του Champions League, αναμετρώνται σήμερα και άυριο οι 4 κατά τεκμήριο καλύτερες ομάδες της Ευρώπης την φετεινή χρονιά. Κάθε στοιχηματική πρόβλεψη είναι τελείως παρακινδυνευμένη, άλλωστε ο καθε ένας από εμάς γνωρίζει πολύ καλά τις ομάδες, άγνωστα μονοπάτια και κρυφά χαρτιά δεν υπάρχουν.
Είναι σίγουρο πάντως πως για σήμερα τουλάχιστον στο ζευγάρι ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Τσέλσι είναι δύσκολο να κοντράρουμε την γηπεδούχο και πιστεύω πως έστω και με "μισό" μηδέν θα βρει τον τρόπο να φτάσει στη νίκη. Από εκεί και πέρα πιστεύω πως θα κατορθώσει να σκοράρει και η Τσέλσι, οπότε μια πολύ καλή επιλογή είναι και το goal/goal.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια που δεν είναι άλλωστε και πολλά στο σημερινό πρόγραμμα, η Σκάνθορπ είναι ένα βαθμό πίσω από την έκτη θέση που οδηγεί στα Play -offs και σήμερα θέλει τουλάχιστον την ισοπαλία ώστε στο τελευταίο παιχνίδι το Σαββατοκύριακο που αντιμετωπίζει στην εδρα της την Τρανμίρ με άλλον ένα βαθμό, μπαίνει στην πολυπόθητη εξάδα των μπαράζ. Αντίπαλός της σήμερα η υποβιβασμένη Τσέλτεναμ, ο άσσος πολύ πιθανός
αλλά χαμηλά ενώ πολύ πιθανόν και το goal/goal.

Aπό τα παιχνίδια του Copa Libertadores, κρατάω μόνο το διπλό της Ουνιβερσιτάντ Ντε Τσίλε.

Εκτός Ελληνικού κουπονιού, έχουμε πλήρη αγωνιστική στην Ουγγαρία και αγώνες Κυπέλλου σε Ρουμανία και Πολωνία.

Στην Soproni League στην Ουγγαρία, διπλό και over 2.5 goals για την Ντεμπρέτσενι, goal/goal στο παιχνίδι ανάμεσα στην Βάσας και την Κεκσκεμέτι. Στην Πολωνία μετά το 0-0 του πρώτου παιχνιδιού ανάμεσα σε Μπελτσάτοφ και Οντρα του Βότσισλαβ, σήμερα λογικά περνάει με άσσο η γηπεδούχος στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Στην Ρουμανία goal/goal στο παιχνίδι ανάμεσα στην Ντυναμό Βουκουρεστίου και την Τιμισοάρα.

Δελτία - προτάσεις για σήμερα, λόγω των λιγοστών παιχνιδιών δεν θα ανεβάσω.

Καλό σας απόγευμα!!!

3 σχόλια:

Μαρία Έλενα είπε...

Γεια σου Πασχάλη
Χαθήκαμε.
Ελπίζω να είσαι καλά.
Έχεις πρόσκληση για παιχνιδι.
Φιλάκια ...

Joemill είπε...

Hello! Visiting you back!

Vancouver, Canada είπε...

Hi sweetie..

I have a new URL for my Canada Blog

http://2010-olympics-vancouver.blogspot.com/

Much Love, Sandy x

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).