Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

Μάτωσαν οι παίκτες απο τα τρελλα σπασίματα του Σαββατοκύριακου!!!


Καλησπέρα σε όλους και καλή εβδομάδα να έχουμε!!!

Ίσως ένα απο τα χειρότερα στοιχηματικά Σαββατοκύριακα, να ήταν αυτό που μας πέρασε και οι μπουκ ήταν αυτοί που για άλλη μια φορά έτριβαν από ικανοποίηση τα χέρια τους, μια και έστησαν τρελλά πάρτι.

Στην σημερινή μέρα δεσπόζει η δεύτερη δόση της Ελληνικής Super League, με ενδιαφέροντα παιχνίδια, κάποια από τα οποία όμως δεν πιάνονται από πουθενά.

Θα σταθούμε στον άσσο του Παναθηναϊκού, που μοιάζει πανέτοιμος για το 6Χ6, το Under 2.5 goals μαζί με το Χ2 στα Πηγάδια, στο παιχνίδι ανάμεσα στην Ξάνθη και την ΑΕΚ, στο under 2.5 goals στην Τούμπα, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ηρακλή και στην ισοπαλία στην Τρίπολη στο παιχνίδι του Αστέρα με τον Εργοτέλη.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, άσσος για το κυνήγι του τίτλου, από την Γκέτεμποργκ στη Σουηδία, διπλό για την Μπενφίκα και θα πάμε κόντρα στον μικρό άσσο της Τορίνο με την Ανκόνα, επιλέγοντας την ισοπαλία.

Στην Premiership, χωρίς Ρομπίνιο και Αντεμπαγιόρ η Σίτι στην έδρα της Άστον Βίλα, παρόλα αυτά είναι ικανή να μη χάσει, πάμε με το Χ2.

Στην Πορτογαλία, διπλό για τη Μπενφίκα, ισοπαλία με Goal/goal στα παιχνίδια της Τουρ με τη Ναντ, της Βαλερένγκα με τη Βίκινγκ και της Καρλσρούης με τη Μπίλεφελντ.

Εκτός Ελληνικού κουπονιού έχουμε το classico της Τσεχίας ανάμεσα στην Σλάβια Πράγας και την Σπάρτα, με τους φιλοξενούμενους στα 20 τελευταία παιχνίδια να μετράνε 8 ισοπαλίες, 8 νίκες και μόλις 4 ήττες.

Στην Κύπρο διπλό για το ΑΠΟΕΛ, στην έδρα του Ερμή Αραδίπου, ο οποίος από σήμερα έχει νέο προπονητή.

Στη Λευκορωσία άσσος για την Μπάτε Μπορίσοφ.

Ας δούμε και τα δελτία - προτάσεις της ημέρας, με συντηρητικό παιχνίδι, τόσο στο ποντάρισμα, όσο και στις επιλογές μας.

1η πρόταση : (PAID)

553. Ξάνθη - ΑΕΚ : under 2.5 goals (ΟΚ)
558. Γκέτεμποργκ - Γκάις : 1 (ΟΚ)
---. Ερμής Αραδίπου - ΑΠΟΕΛ : 2 (ΟΚ)
564. Πάκος Φερέιρα - Μπενφίκα : 2 (OK)

2η πρόταση :

556. Βαλερένγκα - Βίκινγκ : goal/goal (ΟΚ)
559. Καρλσρούη - Μπίλεφελντ : goal/goal (NO)
561. Τουρ - Ναντ : goal/goal (OK)

3η πρόταση :(PAID)

551. Αστέρας Τρίπολης - Εργοτέλης : X (ΝΟ)
556. Βαλερένγκα - Βίκινγκ : X (ΝΟ)
559. Καρλσρούη - Μπίλεφελντ : X (NO)
561. Τουρ - Ναντ : X (OK)
562. Τορίνο - Ανκόνα : X (OK)
563. Άστον Βίλα - Μάντσεστερ Σίτι : X (OK)

Ζητάμε τις 3άδες και τις 4άδες.

Καλή επιτυχία!!

1 σχόλιο:

John Bueno είπε...

HOPE YOU COME AND VISIT ME BACK ON MY SITE http://www.kumagcow.com http://techcow.blogspot.com :)

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).