Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

Ελάχιστο το στοιχηματικό ενδιαφέρον σήμερα!!!


Καλησπέρα σε όλους!!!

Η τελευταία αγωνιστική των Προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ν. Αφρικής διεξάγεται σήμερα και το στοιχηματικό ενδιαφέρον βρίσκεται στο ναδίρ, καθώς οι μισές και πλέον ομάδες από αυτές που αγωνίζονται έχουν ήδη προκριθεί, ενώ οι άλλες μισές είναι απογοητευμένες, καθώς δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν θέση ούτε στα μπαράζ.

Σε ελάχιστα παιχνίδια υπάρχει κίνητρο, αλλά λόγω αυτού ακριβώς του γεγονότος, οι αποδόσεις αυτών των ομάδων που "καίγονται", βρίσκονται στα Τάρταρα.

Αναγκαστικά λοιπόν, θα πρέπει να πάμε είτε με μεγάλο ποντάρισμα, σε τοκογλυφικές αποδόσεις, είτε με ειδικά στοιχήματα ή κόντρα στα φαινομενικά φαβορί σε κάποια παιχνίδια.

Ας τα δούμε όμως όλα αυτά με την σειρά.

Ξεκίνημα από τον δικό μας όμιλο, όπου η απόδοση της Ελβετίας στο 1.70 για νίκη της κόντρα στο Ισραήλ, φαντάζει ως μια από τις καλύτερες επιλογές της ημέρας, καθώς θα πρέπει να κοιμηθεί ο θεός για να μην κερδίσει, αν και τις αρκεί ακόμη και ο ένας βαθμός για την πρόκριση. Για την δικιά μας Εθνική over 3.5 goals, με απόδοση 1.75.

Άλλος ένας όμιλος με ενδιαφέρον είναι ο 3oς, καθώς η Σλοβακία θέλει νίκη για απευθείας πρόκριση στα τελικά, ενώ με κάθε άλλο αποτέλεσμα πηγαίνει στα μπαράζ. Στο Χ2 το παιχνίδι και over 3.5 goals, για την Σλοβενία στο Σαν Μαρίνο.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της Ευρωπαϊκής ζώνης, αξίζει το Χ2 της Σερβίας στη Λιθουανία, ο άσσος της Δανίας κόντρα στην Ουγγαρία, και της Γαλλίας κόντρα στην Αυστρία.

Εκατέρωθεν γκολ μπορούν να μπουν στα παιχνίδια της Βοσνίας με την Ισπανία, της Βουλγαρίας με την Γεωργίας, της Λιθουανίας με την Σερβία και της Ιρλανδίας με το Μαυροβούνιο.

Επίσης παιχνίδια με over 2.5 goals, είναι πιθανόν να γίνουν στην Πορτογαλία, την Γερμανία και την Σουηδία.

Πιθανές εκπλήξεις με ισοπαλίες ανάμεσα στην Τουρκία με την Αρμενία και το Αζερμπαιτζάν με την Ρωσία (4.60 στην Βwin)!!!

Στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής, έχουμε το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε Ουρου-γουάη και Αργεντινή. Η τρέχουσα φόρμα λέει άσσο, το παρασκήνιο όμως λέει πως τον βαθμό που θέλει η Αργεντινή θα τον πάρει, άλλωστε έχουμε δείγματα γραφής της διαιτητικής εύνοιας για την Αργεντινή, από το προηγούμενο παιχνίδι του Σαββάτου, κόντρα στο Περού. Στο άλλο ενδιαφέρον παιχνίδι του Ομίλου, λογικά η Χιλή (με Αργεντίνο προπονητή), θα κερδίσει τον Ισημερινό, παρότι ήδη προκριμένη και αδιάφορη. Άσσος τέλος, και για το Περού με την Βολιβία.

Ας δούμε και τις προτάσεις μας για σήμερα.

1η πρόταση (Μulti Bet) :

Switzerland - Israel : 1 (1.70) (ΝΟ)
Liechtenstein - Wales : 2 (1.55) (ΟΚ)
Poland - Slovakia : X2 (1.27) (ΟΚ)
Denmark - Hungary : 1 (1.50) (ΝΟ)

Η απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 5.20 στην Bwin.

2η πρόταση (Multi Bet) :

San Marino - Slovenia : over 3.5 goals (1.65) (ΝΟ)
Greece - Luxembourg : over 3.5 goals (1.70) (ΝΟ)
France - Austria : 0ver 2.5 goals (1.85) (ΟΚ)

Η απόδοση του παράπάνω παρολί είναι 5.189 στην Bwin.

3η πρόταση (Multi Bet) :

Lithuania - Serbia : 2 (2.10) (ΝΟ)
Poland - Slovakia : 2 (2.00) (ΟΚ)
Chile - Ecuador : 1 (2.25)

Η απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 9.45 στη Bwin.

Καλή επιτυχία σε αυτά που τελικά θα επίλέξετε.

1 σχόλιο:

Ahsanul Karim είπε...

At last Argentina qualifies for world cup. Maradona wins again

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).