Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

Και πάλι στα γνωστά, αλλά δύσβατα και ομιχλώδη μονοπάτια της Παρασκευής!!!


Καλησπέρα σε όλους!!

Μετά τη λήξη των υποχρεώσεων των Εθνικών Ομάδων, γυρίζουμε και πάλι στα γνωστά μονοπάτια των Εθνικών Πρωταθλημάτων, που μας συντροφεύουν στη στοιχηματική μας ενασχόληση. Περίεργο βέβαια το τριήμερο που ήδη διανύουμε, καθώς μεσολάβησαν 15 ημέρες αποχής για τις ομάδες, αλλά και ακολουθεί μεσοβδόμαδο πρόγραμμα με Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις σε Champions League και Europa League.

Θέλει μεγάλη προσοχή, καθώς το πρόγραμμα περιλαμβάνει, δύσκολα και περίεργα διασταυρώματα ομάδων, οι οποίες πριν τη διακοπή άλλες παρέπαιαν και άλλες ήταν σε full φόρμα. Την Κυριακή το βράδυ θα ξέρουμε ποιες ευνοήθηκαν και ποιες όχι από την διακοπή.

Για σήμερα και σε όσους μένουν εγκλωβισμένοι και συνεχίζουν να παίζουν, ακόμη, αποκλειστικά σε όσα προσφέρονται από το εγχώριο κουπόνι, το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα δύσκολο, αμφίρροπο και φτωχό, καθώς υπάρχουν δύσκολα παιχνίδια τόσο στην Bundesliga 2, όσο και στην Ligue 2, της Γαλλίας, αλλά και στην Αργεντινή. Τα δε υπόλοιπα παιχνίδια που απαρτίζουν το σημερινό πρόγραμμα, προέρχονται από την αναξιόπιστη, κατ΄εμέ, Ιρλανδία αλλά και ένα από την ακόμη χειρότερη Β' Ιταλίας.

Εκτός Ελληνικού κουπονιού, σίγουρα υπάρχουν περισσότερες επιλογές, όχι πως έχουμε να κάνουμε με Πρωταθλήματα, τα οποία προσφέρουν αξιόπιστες λύσεις, απλά η ύπαρξή αυτών των παιχνιδιών και μόνο, κάνει περισσότερες τις επιλογές μας, σε μια φτωχή μέρα όπως η σημερινή.

Έχουμε λοιπόν, πλήρη αγωνιστική δράση στην Β' Ολλανδίας και Β' Αυστρίας και κάποια διάσπαρτα παιχνίδια, από την Βουλγαρία, την Ουγγαρία, την Πολωνία, την Ρουμανία, την Κροατία, αλλα και ένα ανάμεσα στο Αιγάλεω και την Κέρκυρα, για την δικιά μας Β' Εθνική.

Τις εκτιμήσεις μου για όλα αυτά, θα τις έχετε γύρω στις 17.00 (GMT + 03.00), μαζί με τις τελικές προτάσεις της ημέρας.

Μέχρι τότε να έχετε ένα καλό και ξεκούραστο μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).