Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Ημέρα ξεκούρασης η σημερινή, πριν τις μάχες του τριημέρου που ακολουθούν!!


Καλησπέρα σε όλους τους φίλους!!!

Δεν χρήζει δάφνες από την άποψη των επιτυχιών το διήμερο που μας πέρασε. Ελαφρώς πιο καλή η χθεσινή μέρα, αλλά υπήρξαν πολλές κόντρες, που έγειραν την πλάστιγγα προς το μέρος των μπουκ.

Για σήμερα και ενόψει του καυτού τριημέρου που ακολουθεί, με τις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των ομάδων στο Champions League και στο Europa Legaue, θα πρότεινα ξεκούραση μιας και το πρόγραμμα δεν βολεύει ιδιαίτερα. όλη η υφήλιος έχει πέσει στον άσσο της Φούλαμ, από την προηγούμενη μάλιστα εβδομάδα και η κατάληξη σε κάτι τέτοιες επιδρομές 8 στις 10 φορές καταλήγει υπέρ των μπουκ και ισδιαίτερα μέρες σαν αυτή με ελάχιστα στηρίγματα.

Για τα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, είναι όλα τους από αμφίρροπα έως πολύ αμφίρροπα και πιστεύω πως αν κάποιος ασχοληθεί τελικά με το στοίχημα σήμερα, καλό θα ήταν να ζητήσει κάποιες ισοπαλίες ή κάποια ειδικα στοιχήματα.

Εγώ θα σας προτείνω ένα σύστημα με ισοπαλίες και ένα ακόμη δελτίο με goal/goal και over 2.5 goals. Αυτά τα 2 δελτια θα παίξω για σήμερα και όποιος θέλει ακολουθεί.

1η πρόταση (Μulti Bet) :

Fredrikstad FK - Odd Grenland : goal/goal (1.60)
FC Union Berlin - SpVgg Greuther Fürth : goal/goal (1.60)
Albinoleffe - Sassuolo : over 2.5 goals (1.95)

Η απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 4.99 στην Bwin.

2η πρόταση (System 3/5 - 4/5) :

Fredrikstad FK - Odd Grenland : X
Halmstads BK - Hammarby IF : X
SonderjyskE - Aarhus GF : X
FC Union Berlin - SpVgg Greuther Fürth : X
Leeds United - Norwich City : X
Ζητάμε τις 3άδες και τις 4άδες.

Καλό σας απόγευμα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).