Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Με Champiosn League, σήμερα για κυρίως πιάτο!!!


Καλησπέρα σε όλους!!

Έστω και αργοπορημένα σήμερα, είμαστε όμως εδώ για τις εκτιμήσεις μας για τα παιχνίδια της ημέρας.

Τρίτη αγωνιστική σήμερα για τους ομίλους του Champions League, όπου αναλόγως των αποτελεσμάτων τους, πολλές ομάδες θα κάνουν το μεγάλο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση και άλλες, θα έχουν μηδαμινές ελπιδες πλεόν για κάτι καλό στην φετινή χρονιά.

Στην Αγγλία έχουμε αγωνιστική πλήρη στην Championship, μια αγωνιστική που αναβλήθηκε το Σαββατοκύριακο, που έγιναν οι αγώνες των Εθνικών ομάδων. Έχουμε επίσης 2 παιχνίδια για την Conference αλλά και πλήρη εμβόλιμη αγωνιστική στην Ιρλανδία.

Ας τα δούμε όλα με την σειρά.

Στο Champions League - Group E, συγκρούονται η Λίβερπουλ και η Λυών οι οποίες απογοήτευσαν στα πρόσφατα παιχνίδια τους για τα Εθνικά τους Πρωταθλήματα. Πιστεύω πως λόγω έδρας, αλλά κυρίως λόγω του "ειδικού βάρους " της Λίβερπουλ, το παιχνίδι γέρνει στον άσσο, άλλωστε η Λυών έχοντας ήδη 6 βαθμούς πρωτίστως θα φυλάξει τα νώτα της. Στο άλλο παιχνίδι διπλό με goal/goal για τη Φιορεντίνα στην Ουγγαρία.

Στο Champions League - Group G, Europe η Ίντερ των μόλις 2 βαθμών συγκρούεται με τη Δυναμό Κιέβου των 3 βαθμών, πιστεύω πως το σημερινό παιχνίδι προσφέρεται για προσπέρασμα των Ιταλών στους Ουκρανούς. Άσσος. Η Μπαρτσελόνα over 2.5 goals με τη Ρούμπιν Καζάν.

Στο Champions League - Group H, η Σεβίλλη έχοντας ήδη 6 βαθμούς της αρκεί απόψε μια ισοπαλία στην έδρα της Στουτγκάρδης και πιστεύω πως αυτό θα είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Ενισχυτικό σε αυτό είναι τα σημάδια κόπωσης που έδειξε η ομάδα στο παιχνίδι για την Primera Division. Άσσος οριακά, για τη Ρέιντζερς, που δείχνει να συνέρχεται, αλλά και λόγω εμπειρίας απέναντι στην πολυ καλή ομάδα της Ουνιρέα.

Στο Champions League - Group F, που είναι ο όμιλος του Ολυμπιακού, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία μετά τις 2 πρώτες αγωνιστικές με νίκες απόψε τόσο της Άρσεναλ όσο και της Ελληνικής ομάδας, τα πράγματα ξεκαθαρίζουν για την υπόθεση πρόκριση σε πολύ μεγάλο βαθμό. Άλλωστε τόσο η σταντάρ Λιέγης όσο και η Αλκμαάρ, ούτε την Ευρωπαϊκή εμπειρία κατέχουν, αλλά ούτε και η τρέχουσα τους φόρμα επιτρέπει σενάρια για να κόψουν βαθμούς απόψε από τις αντιπάλους τους. άσσος με goal/goal για τον Ολυμπιακό και διπλό για την Άρσεναλ.

Στην Championship, England, έχουμε πολλές επιλογές για τα σημερινά μας δελτία. έχω ξεχωρίσει από σημεία, τους άσσος της Κάρντιφ, της Μπλάκπουλ, της Μπρίστολ Σίτι και της Μίντλεσμπρο, το διπλό της Γουότφορντ, το Χ2 της Πιτέρμπορο και ισοπαλίες στα παιχνίδια της Λέστερ και της Νιούκαστλ. Goal/goal μπορούμε να έχουμε για τη Γουότφορντ, την Καρντιφ, την Μπλάκπουλ και τη Νιούκαστλ.

Στην Eircom Premier, Rep. Ireland , λογικά θα συνεχίσουν με νίκες οι 2 πρωτοπόροι του Πρωταθλήματος, Σάμροκ και Μποέμιαν.

Ας δούμε και τις προτάσεις της ημέρας.

1η πρόταση (Multi Bet) :

Olympiakos Pireus - Standard Liege : 1 (1.70) (ΟΚ)
Glasgow Rangers - Unirea Urziceni : 1 (1.75) (ΝΟ)
Liverpool FC - Olympique Lyonnais : 1 (1.72) (ΝΟ)

Η απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 5.117 στην Bwin.

2η πρόταση (ΜUlti Bet) : (PAID)

Bristol City - Plymouth Argyle : 1 (1.70) (ΟΚ)
Cardiff City - Coventry City : 1 : (1.55) (ΟΚ)
Middlesbrough FC - Derby County : 1 (1.60) (ΟΚ)

Η απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 4.216 στην Bwin.

3η πρόταση (Multi Bet) :

AZ Alkmaar - Arsenal FC : 2 (1.45) (NO)
Debreceni - Fiorentina : 2 (1.40) (OK)
Inter Milan - Dynamo Kiev : 1 (1.37) (NO)
Shamrock Rovers - Cork City : 1 (1.45) (NO)

Η απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 4.033 στην Bwin.

4η πρόταση (2 Bankers + System 3/6 - 4/6 ):

VfB Stuttgart - Sevilla FC : X (3.30) (OK)
Leicester City - Crystal Palace : X (3.25) (NO)
Scunthorpe United - Newcastle United : X (3.30) (OK)
Doncaster Rovers - Peterborough : X (3.25) (NO)
Nottingham Forest - Barnsley : X (3.20) (NO)
Ipswich Town - Watford : X (3.30) (OK)
Inter Milan - Dynamo Kiev (Banker) : 1 (1.37) (NO)
Shamrock Rovers - Cork City (Banker) : 1 (1.45) (NO)

Ζητάμε τις 3άδες και τις 4άδες από τα 6 ζητούμενα.
Kαλή μας επιτυχία!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).