Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

Με Europa Leage σήμερα!!!


Kαλησπέρα σε όλους!!

Με τα παιχνιδια για τους ομίλους του Εuropa League θα ασχοληθούμε σήμερα και αν πάρουμε ως μέτρο σύγκρισης τις αποδόσεις του 1.15 και 1.20 των 2 προηγούμενων ημερών που ποτέ δεν επαληθεύτηκαν, τότε θα καταλάβουμε την δυσκολία που κρύβουν σήμερα οι αντίστοιχα εξευτελιστικές αποδόσεις του 1.35 έως και 1.60 που υπάρχουν για τα σημερινά φαβορί.

Ας δούμε όμως με την σειρά τους ομίλους στις ομάδες των οποίων μπορεί να βγει κάποια άκρη.

Στο UEFA Europa League - Group A, είναι μονόδρομος η νίκη για τον Άγιαξ μετά τις 2 ισοπαλίες στα 2 πρώτα παιχνίδια αν θέλει να κερδίσει. Το ερώτημα είναι αν μπορεί αλλά και αν αξίζει να τον ποντάρουμε σε απόδοση γύρω στο 1.40 που κυκλοφορεί έξω, πόσο μάλλον στο εγχώριο 1.35. Στο άλλο παιχνίδι στην Ρουμανία στο Χ2 η Άντερλεχτ και είναι με το ένα πόδισ την άλλη φάση.

Στο UEFA Europa League - Group B, άσσος με goal/goal για την Βαλένθια και ισοπαλία ανάμεσα σε Λιλ και Τζένοα.

Στο UEFA Europa League - Group C, αντίθετα με το ρεύμα που θέλει νικητές τους Ισραηλινούς, εγώ θα πάω με την ισοπαλία, καθώς η Ραπίντ έχει πολλές επιστροφές παικτών και η Χάποελ την απουσία του επιτελικού της μέσου Μπαντίρ. Στο άλλο παιχνίδι η γηπεδούχος Σέλτικ, προβλέπω να κάνει εμφάνιση ανάλογης της Ρέιντζερς προχθές μια που το Αμβούργο ήδη έκανε την γκέλα του στην Βιέννη και δεν το έχω φέτος για δεύτερη αποκαρδιωτική εμφάνιση. Στο διπλό το παιχνίδι.

Στο UEFA Europa League - Group D, η τυφλή φέτος Χέρτα αντιμετωπίζει τη μονόφθαλμη Χέρενφεν. Goal/goal και φύγαμε από εδώ. Στο άλλο παιχνίδι οι μόνιμοι πρωταθλητές Λεττονίας αντιμετωπίζουν την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας. Έχουν ήδη 2 ισοπαλίες και 2 βαθμούς και απόψε θα τους κάνουν 3. Ισοπαλία και εδώ.

Στο UEFA Europa League - Group E, στο Χ2 με goal/goal λόγω εμπειρίας για τους Ελβετούς στην έδρα των πρωτοπόρων του πρωταθλήματος Βουλγαρίας. Διπλό για την ομάδα του Ρανιέρι στην έδρα της Φούλαμ.

Στο UEFA Europa League - Group F, η Γαλατάσαράι άσχετα με την ισοπαλία στο παιχνίδι με την Στουρμ Γκρατς, έχασε μια ντουζίνα ευκαιρίες. Δεύτερη συνεχόμενη γκέλα στην έδρα της θα σημαίνει αυτοκτονία και όπως είδαμε οι Ρουμάνοι της Ραπίντ δεν έδειξαν και τπτ το σπουδαίο στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Άσσος εδώ. Με το διπλό στο Βουκουρέστι ο Παναθηναϊκός έσβησε την εντός έδρας ήττα από την Γαλατά της πρώτης αγωνιστικής και αν δεν θέλει να πάει στράφι αυτή του η επιτυχία σήμερα θα πρέπει οπωσδήποτε να πάρει το τρίποντο και πιστεύω πως θα τα καταφέρει. Άσσος με Goal/goal, στην κόντρα είναι επικίνδυνοι οι Αυστριακοί, όπως έδειξαν στην Τουρκία.

Στο UEFA Europa League - Group G, άσσος για την Λάτσιο καθώς η Βιγιαρεάλ κάθε εβδομάδα που περνάει μας απογοητεύει ακόμη περισσότερο. Στο άλλο παιχνίδι με άσσο οι Αυστριακοί της Σάλτσμπουργκ, περνάνε στην επόμενη φάση. Άσσος με over 2.5 goals.

Στο UEFA Europa League - Group H, διπλό για την Τβέντε και άσσος με Under 2.5 goals για την Στεάουα.

Στο UEFA Europa League - Group I, στο 1Χ η ΑΕΚ στην Λευκορωσία, πιστεύω όμως πως τελικά θα βρεί τρόπο να μην χάσει και θα την έχω κάπου σε ζητούμενες ισοπαλίες. Στο άλλο παιχνίδι άσσος για την Μπενφίκα.

Στο UEFA Europa League - Group J, άσσος για την Κλαμπ Μπρυζ και ισοπαλία στην Ουκρανία, ανάμεσα σε Σαχτιόρ και Τουλούζ.

Στο UEFA Europa League - Group K, άσσςο για την PSV Aϊντχόφεν με αντίαπαλο την Κοπεγχάγη και ισοπαλία στην Πράγα με Under 2.5 goals , ανάμεσα σε Σπάρτα και Κλουζ.

Στο UEFA Europa League - Group L, Goal/goal ανάμεσα σε Αούστρια και Βέρντερ Βρέμης και ισοπαλία στην Ισπανία ανάμεσα στην Μπιλμπάο και την Νασιονάλ.

Καλή μας επιτυχία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).