Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

Ταμείο με την Championship!!


Καλημέρα σε όλους!!!

Η Championship ήταν τελικά αυτή, που μας χάρισε χθες ένα Ταμείο. Στα παιχνίδια του Champions League, δεν ήταν δυνατόν να βρει κάποιος εύκολα τον δρόμο προς την επιτυχία, καθώς όπως όλοι είδαμε "ιδίοις όμασι" χθες βράδυ, οι αποδόσεις της πλάκας των φαβορί είναι τελείως πλασματικές και εξυπηρετούν μόνο τα συμφέροντα των μπουκ.

Από τους 8 γηπεδούχους χθες, κέρδισε μόνο ο Ολυμπιακός και από κει και μετά το χάος. Ισοπαλία η Άρσεναλ, ισοπαλία η Ίντερ, ήττα για την Μπαρτσελόνα που ευτυχώς η απόδοσή της ήταν απαγορευτική και δεν πλησίασε κανείς από εμάς, ήττα για το φάντασμα της Λίβερπουλ, ήττα για την Ρέιντζερς και πάει λέγοντας.

Για σήμερα το πρόγραμμα, είανι ακόμη φτωχότερο τόσο σε αποδόσεις όσο και σε πλήθος των παιχνιδιών. Το να σου προσφέρεται η Ρεάλ Μαδρίτης σε απόδοση, γύρω στο 1.40, κατά μέσον όρο, με αντίπαλο τη Μίλαν, είναι το λιγότερο γελοίο και εμπαιγμός, τη στιγμή που απόψε θα συγκρουστούν στο Μπερναμπέου, 16 Κύπελλα Πρωταθλητριών. Όσο για τα υπόλοιπα παιχνίδια το να σου προσφέρονται σε αποδόσεις από 1.15 μέχρι 1.30 είναι αν μη τι άλλο αποτρεπτικό.

Τελικά όπως διαπιστώνουμε όλοι μας και κάθε χρόνο ακόμη περισσότερο, το Champions League, προσφέρεται μόνο για τηλεθέαση καθώς αποδεικνύεται τελείως ¨αντιστοιχηματικό", μια που οι αποδόσεις ανάμεσα σε ομάδες Πρωταθλήτριες των χωρών τους, κατά το πλείστον, δεν είναι καθόλου κολακευτικές. Και αυτό αποδείχθηκε χθες βράδυ περίτρανα, για άλλη μια φορά.

Καλή μας τηλεθέαση, λοιπόν, το μόνο που ίσως αξίζει για το χαβαλέ μας είναι κάποια ειδικά στοιχήματα και με αυτά θα σας πρότεινα εγώ να ασχοληθείτε.

Επίσης για όσους ασχολούνται με τα εκτός Ελληνικού κουπονιού παιχνίδια, υπάροχυν σήμερα αγώνες Κυπέλλου, νωρίς το απόγευμα, σε κάποιες Ευρωπαϊκές χώρες, όπως την Σλοβενία, την Σλοβακία, την Κύπρο και την Ουγγαρία και ίσως εκεί να υπάρξουν κάποιες στοιχηματικές ευκαιρίες

Αν υπάρξει κάποιο παιχνίδι και κάποιο σημείο που θα αξίζει να ασχοληθούμε, θα επανέλθω με νεότερο post, μετά το μεσημέρι, διαφορετικά θα τα πούμε αύριο από εδώ με εκτιμήσεις για τα παιχνίδια του Europa League.

Καλή σας ημέρα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).