Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

To βάρος σε Βραζιλία και Αργεντινή σήμερα!!! Με Τζούνιορς στο "τετράγωνο"!!!


Καλημέρα σε όλους!!!

Το σύνολο των παικτών σίγουρα χάθηκε το διήμερο που μας πέρασε, μέσα στον κικαώνα των ανούσιων παιχνιδιών Κυπέλλων που έιχαμε στη διάθεσή μας. Εμείς από εδώ προτιμήσαμε να μην ασχοληθούμε σοβαρά στοιχηματικά με τον θεσμό αυτό, καθώς ήταν όπως πάντα είναι πολλά τα ερωτηματικά σχετικά με το πραγματικό εβδιαφέρον των ομάδων και κατά συνέπεια υψηλό το ρίσκο.

Προτιμήσαμε λοιπόν να ασχοληθούμε με αγώνες Πρωταθλήματος και με ελάχιστα παιχνίδια Κυπέλλου, αλλά και εκεί δυστυχώς "άνθρακας ο θησαυρός", καθώς ομάδες όπως η Γκέτεμποργκ, η ΑΙΚ και η Χάκεν στη Σουηδία, η Σπόρτινγκ στην Πορτογαλία, η Αούστρια Βιέννης στην Αυστρία δεν μας δικαίωσαν, ενώ πολύ καλυτερα τα πήγαμε με τα παιχνίδια από την Λατινική Αμερική.

Εκεί είχαμε επιτυχίες με τις νίκες της Εστουντιάντες, της Νιούλες Ολντ Μπόις, της Σαν Λορένζο και της Κρουζέιρο αλλά συνδιαζόμενες όλες αυτές με τις επιλογές από Ευρωπαϊκά παιχνίδια, δεν ήταν δυνατόν να οδηγήσουν τα δελτία μας στο Ταμείο, τουλάχιστον χθες.

Για σήμερα, θα συνεχίσουμε μια και μας πήγε, τη Latin περιήγησή μας, ευελπιστώντας, μέσα από τις σαφώς λιγότερες επιλογές να δούμε με πιο καθαρό μυαλό τα παιχνίδια και να καταλήξουμε σε αυτά που θα μας οδηγήσουν στο "Ταμείο¨.

Ξεκινώντας λοιπόν από την Apertura, Argentina, ξεχωρίζουν κατά κύριο λόγο οι νίκες της Μπόκα Τζούνιορς και της Αρχεντίνος Τζούνιορς. Και στα 2 παιχνίδια θα βάλω ως δεύτερη επιλογή και το Gooal/goal, περισσότερο για τον φόβο του 1-1.

Στην Serie A, Brazil, έχουμε την Παλμέιρας, να δείχνει τάσεις αυτοκτονίας λίγες αγωνιστικές πριν το φινάλε του Πρωταθλήματος. Πολλά τα προβλήματα των απουσιών και φυσικά πολύ εύθρασυτος ο άσσος. Goal/goal, ανάμεσα σε Παλμέιρας και Γκόιας. Η Ατλέτικο Μινέιρο είναι πιο κοντά από ποτέ στην ιστορία της, ένα βήμα πριν την κατάκτηση του τίτλου. Δεν χάνει στην έδρα της Φλουμινένσε και με λίγη τύχη μπορεί και για το διπλό. Άσσος και για την Σπορτ Ρεσίφε, με την απόδοσή της να έχει ήδη κατρακυλήσει στο διαδίκτυο.

Στο Copa del Rey, Spain, διπλό για την Βιγιαρεάλ, μια που λογικά θα το χτυπήσει το παιχνίδι κυρίως για ψυχολογικούς λόγους μετά τη νίκη στο Πρωτάθλημα, την Κυριακή που μας πέρασε. Στο παιχνίδι ανάμεσα στη Βαγιαδολίδ και στη Μαγιόρκα, βλέπω να σημειώνονται αρκετά goals, κάτι που συμβαίνει στα τελευταία παιχνίδια των 2 ομάδων. Goal/goal και over 2.5 goals εδώ.

Στην Super League, Switzerland, η Γιανγκ Μπόις, έχει 2 ανεπιτυχή αποτελέσματα στην σειρά. Λογικά δεν θα τρίτώσουν μια που χθες βράδυ με τη νίκη της η Βασιλεία, την πλησίασε στους 3 βαθμούς. Διπλό με over 2.5 goals. Στο άλλο παιχνίδι, άσσος για την Ξαμάξ.

Στο Cup, Greece, ότι ισχύει για την Βιγιαρεάλ, που σας έγραψα παραπάνω, πάνω κάτω ισχύουν τα ίδια για τον Ηρακλή. Νίκη εξιλέωσης για τον γηραιό, μια που αν δεν κατορθώσει να κερδίσει και τα Τρίκαλα, που αγωνίζονται στη Γ' Εθνική, δυστυχώς για τον Προτάσωφ, αλλά δεν τον βλέπω στον πάγκο την Κυριακή.

Στο Landspokal Cup, Denmark, με αρκετές αλλαγές η Κοπεγχάγη στο σημερινό παιχνίδι ευάλωτο το διπλό και μεις θα πάμε με την επιλογή του goal/goal και Over 2.5 goals όπως και για την Άαλμποργκ.

Στην Serie A, Italy, over 2.5 goals για την Ιντερ με το πολύ καλό μέχρι στιγμής Παλέρμο.

Στην Ekstraklasa, Poland, στο Χ2 η Πολόνια Μπύτομ στην έδρα της Ζαγκλέμπιε Λουμπίν.

Στο KNVB Beker, Netherlands, Over 2.5 goals για τον Άγιαξ στην έδρα της Ντόρντρεχτ.

Ας δούμε και κάποια δελτία - προτάσεις για σήμερα.

1η πρόταση (Multi Bet) :

Boca Juniors - Chacarita : 1 (1.40)
Argentinos Juniors - River Plate : 1 (2.15)
Fluminense - Atletico-MG : X2 (1.47)

Η απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 4.245 στην Bwin.

2η πρόταση (Multi Bet) :

Trikala - Iraklis FC : 2 (1.55)
Puertollano - Villarreal : 2 (1.65)
Zaglebie Lubin - Polonia Bytom : X2 (1.39)

Η απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 3.555 στην Bwin.

3η πρόταση (Multi Bet) :

Inter Milan - Palermo (How many goals will be scored?) : Over 2,5 (1.75)
Hobro - Aalborg BK (How many goals will be scored?) : Over 2,5 (1.45)
SonderjyskE - FC Copenhagen (Will both teams score in the match?) : Yes (1.90)
Palmeiras - Goias (Will both teams score in the match?) : Yes (1.45)


Η απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 8.20 στην Bwin.

Kαλό σας μεσημέρι!!!

1 σχόλιο:

La Xarochita είπε...

Holaaaaaa

http://xarochita.blogspot.com/2009/10/buscando-paisans.html

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).