Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Μέρα για ξεκούραση η σημερινή!!


Καλησπέρα σε όλους τους φίλους και καλή εβδομάδα!!

Μετά το έντονο 7ήμερο που πέρασε και μια μέρα πριν το ακόμη πιο έντονο που αναμένεται να ξεκινήσει, σήμερα είναι μέρα στοιχηματικής ξεκούρασης. Άλλωστε το πρόγραμμα της ημέρας δεν προσφέρεται για κάτι το ιδιαίτερο.

Δύο παιχνίδια ύπάρχουν τα οποία έχει παίξει ήδη όλη η υφήλιος, οι αποδόσεις έχουν κατρακυλήσει και αυτή την στιγμή τουλάχιστον δεν αξίζουν για στοιχηματισμό. Αναφέρομαι στα παιχνίδια της Βαλένθια με την Χετάφε και της Εστουντιάντες με την Ουρακάν. Όσοι πιστοί προσέλθετε στους άσσους... Ελπίζω να επαληθευτούν.

Εμείς θα είμαστε αύριο εδώ με το καινούργιο 7ήμερο που θα ξεκινήσει με το Champions League, το Εuropa League αλλά και αγώνες κυρίως από την Γηραιά Αλβιώνα, με παιχνίδια από την Championship μέχρι και την Conference.

Kαλο σας απόγευμα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).