Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2010

Mε καρδιά Πρωταθλητή - Δικαίωμα στο "όνειρο" !!


Η πολυπόθητη νίκη που στο στόματα όλων των φίλων του ποδοσφαίρου και όχι μόνο των Παοκτσήδων, είχε γίνει σύνθημα όλη την προηγούμενη εβδομάδα, ήρθε με 2 γκολ - ποίημα των Γκαρσία και Μουσλίμοβιτς!!

Απομένουν 7 αγωνιστικές για τη λήξη της κανονικής περιόδου της Super League και έχουν έρθει τα πάνω κάτω, μια και οι μέχρι πριν 2 αγωνιστικές προπορευόμενοι (ΠΑΟ), φρόντισαν να δώσουν Χιτσκοκικό φινάλε στο φετεινό Πρωτάθλημα. ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός σε απόσταση βολής, μόλς 2 βαθμών και όλα πλέον ξεκινούν από την αρχή.

Έχοντας κερδίσει στον β' γύρο τους άλλους 2 συνεκδιηκητές του τίτλου, τον ένα μάλιστα εκτός έδρας, έχουντας ακριβώς το ίδιο goal average στα μεταξύ τους παιχνίδια και το σημαντικότερο να έχουν να δώσουν παιχνίδι μεταξύ τους Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, έχοντας να χάσει 12 αγωνιστικές, από τις 28 Νοεμβρίου, έχοντα ςκατά γενική ομολογία το πιο δεμένο σύνολο από τις 3 που κυνηγάνε τον τίτλο, ο ΠΑΟΚ έχει ολες τις προϋποθέσεις να είναι η ομάδα που θα πάρει μέσα από τα χέρια των συνήθισμένων υπόπτων τον τίτλο της περιόδου 2009-2010.

Η Θεσσαλονίκη ζει στιγμές των περιόδων 1972-74 και 1984 -85, χρονιές δηλαδή που κατέκτησε τα προηγούμενά του Πρωταθλήματα και ας ελπίσουμε όλοι, μετά από 7 αγωνιστικές να είναι αυτός η ομάδα που θα κόψει πρώτη το νήμα του Πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.