Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Με χαλαρούς ρυθμούς σήμερα!!


Καλησπέρα σε όλους τους φίλους!!

Συνεχιζεται σήμερα η δευτερη δόση του Champions League, με τις αποδόσεις να βαφτίζουν ξεκάθαρα φαβορί σε όλα τα ζευγάρια πλην αυτού της Βασιλείας με την Κλουζ. Έτσι συνολικά 7 ομάδες έχουν αυτό τον τίτλο και φυσικά οι αποδόσεις είναι ανάλογες των ονομάτων που χρήζονται φαβορί. Να δούμε στο τέλος της βραδιάς πόσες από αυτές θα επαληθεύσουν τις προσδοκίες, των οπαδών αλλά και των παικτών του στοιχήματος.

Κατά τα λοιπά έχουμε 3 παιχνίδια στην Σουηδία, εκ των οποίων το ένα είναι σούπερ ντέρμπι μεταξύ της Μάλμε και της Χέλσινμποργκ και δεν βλέπω να υπάρχει άσσος στο παιχνίδι. έχουμε πλήρη αγωνιστική στη Βραζιλία, με την Μποταφόγκο να είναι πολύ κοντά στην επικράτηση, αλλά και την Κρουζέιρο παρά τις ελλείψεις της.

Ας δούμε τις προτάσεις της ημέρας.

1η πρόταση :

Bodo/Glimt - Fredrikstad FK : X2 (1.65)
Malmö FF - Helsingborgs IF : X2 (1.53)
MSK Zilina - Chelsea FC : 2 (1.33)
Goias - Botafogo-RJ : X2 (1.40)

H απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 4.70 στην Bet365.

2η πρόταση :

Arsenal FC - Sporting Braga : goal/goal (1.90)
FC Bayern Munich - AS Roma : goal/goal (1.72)
CFR Cluj - FC Basel : goal/goal (1.80)
Olympique de Marseille - Spartak Moscow : goal/goal (1.72)

Η απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 10,118 στην Bet365.

Kαλό σας απόγευμα
!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).