Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Με κύριες επιλογές από την πρεμιέρα στο Uefa Champions League!!


Kαλησπέρα σε όλους τους φίλους!!

Πρεμιέρα σήμερα στη δημοφιλέστερη ποδοσφαιρική διοργάνωση της υφηλίου με τον πακτωλό των εκατομμυρρίων τις δύκολες οικονομικά εποχές που ζούμε να τρέχουν κάτω από τα πόδια των παικτών και για το σύνολο των ομάδων να αποτελεί μονόδρομο η διάκριση και οι επιτυχίες που θα φέρουν την οικονομική ευρωστία.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως από τους 32 μονομάχους τοων ομίλων που θα δώσουν τη παράστασή τους αύριο και μεθαύριο, το Σαββατοκύρακο που μας πέρασε κέρδισαν μόνο οι 13. Και φυσικά αυτό τι αλλο μπορεί να σημαίνει παρά προφύλαξη πριν από τις μεγάλες μεσοβδόμαδες ευρωπαϊκές μάχες.

Όπως βέβαια είθιστε, κάθε Ευρωπαϊκή Τρίτη ... "που σέβεται τον εαυτό της", έχει για γαρνιτούρα παιχνίδια από τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας. Για σήμερα παρέα θα μας κάνει μόνο η Championship, η οποία μέχρι αυτή την στιγμή και μετά από 5 αγωνιστικές μόνο ως αμφίροπη θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί.

Υπάρχουν και κάποια διάσπαρτα παιχνίδια από την Supertatten στη Σουηδία, την Adeg Erste στην Αυστρία, την Β' Ρωσίας, Κύπελλο στην Τσεχία και ένα παιχνίδι Β' Τσεχίας, τη National στη Γαλλία με πλήρη αγωνιστική, όπως και η Meistriliga στην Εσθονία και τέλος παιχνίδια για το Copa Sudamericana και το CONCACAF στην Αμερική.

Ξεκινώντας από το Champions League, πάμε με το Χ2 για την Ρούμπιν Καζάν, το Χ2 της Βαλένθια, το 1Χ με Goal/goal της Βέρντερ Βρέμης, ισοπαλία ανάμεσα σε 2 ομάδες που απογοητεύουν στα εγχώρια Πρωταθλήματά τους, τη Λυών και τη Σάλκε, over 2.5 goals για την Μπαρτσελόνα με τον Παναθηναϊκό, goal/goal και μάλιστα με 2,50 απόδοση στο παιχνίδι της Μάντσεστερ με την Ρέιντζερς, άσσος για την Μπενφίκα - όσο και αν αυτή προβληματίζει στη Liga Sagres, διπλό για την Ίντερ, όπου εδώ σίγουρα θα μιλήσει η φανέλλα και "τα ευρωπαϊκά ένσημα" των νερατζούρι.

Στην Championship, Ισοπαλία για την ΚΠΡ, στο Χ2 η Κάρντιφ, Goal/goal για τη Ρέντινγκ, ισοπαλία για την Μπέρνλι, goal/goal για τη Λιντς, Goal/goal για τη Νότιγχαμ, under 2.5 goals για τη Σουόνσι και ισοπαλία για τη Πόρτσμουθ.

Στην Supertatten, άσσος για τη Λαντσκρόνα.

Στην Meistriliiga, Estonia
, άσσος για τη Φλόρα Ταλίν, που από το πρωί γνωρίζει πτώση ο άσσος.

Στη National, άσσος για την πρωτοπόρο FC Frejus Saint Raphael, όπως και για την Paris FC.

Ας δούμε τις προτάσεις της ημέρας.

1η πρόταση :

Bursaspor - CF Valencia : X2 (1.44)
FC Copenhagen - Rubin Kazan : X2 (1.44)
FC Twente - Inter Milan : X2 (1.25)
Benfica - Hapoel Tel Aviv : 1 (1.40)

Η άπόδοση του παραπάνω παρολί είναι 3.623 στην
Bet365.

2η πρόταση :

Landskrona - Trollhattan : 1 (1.44) (ΟΚ)
FC Flora Tallinn - Trans Narva : 1 (1.40) (ΟΚ)
FC Frejus Saint Raphael - Orleans : 1 (1.50)
Leicester City - Cardiff City : X2 (1.50)

Η απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 4.536 στην
Bet365.

3η πρόταση :

Ipswich Town - Queens Park Rangers : X (3.20)
Middlesbrough FC - Burnley : X (3.20)
Crystal Palace - Portsmouth FC : X (3.25)
FC Copenhagen - Rubin Kazan : X (3.25)
Bursaspor - CF Valencia : X (3.25)
FC Twente - Inter Milan (Bunker): X2 (1.25)
Barnsley - Leeds United : X (3.25)

Zητάμε 3άδες και 4άδες από τις 6 ζητούμενες ισοπαλίες.

4η πρόταση :

Millwall - Reading : goal/goal (1.72)
Barnsley - Leeds United : goal/goal (1.80) (ΟΚ)
Preston North End - Nottingham Forest : goal/goal (1.83)
Leicester City - Cardiff City goal/goal (1.80)

Η απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 10,19 στην
Bet365.

Kαλό σας απόγευμα και ακόμη καλύτερη τηλεθέαση
!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).