Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

O,τι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός!!



Καλησπέρα σε όλους σας!!

Σχετικά καλά πήγαν τα χθεσινά αποτελέσματα, 2-3 όμως παιχνίδια ήταν αρκετά για να μας χαλάσουν δελτία που θα μας οδηγούσαν σε καλάτα ταμεία. Αναφέρομαι κυρίως στην Έμπολι που όχι μόνο δεν κέρδισε, ούτε έφερε ισοπαλία, αλλά κατάφερε και δέχθηκε 3 τέρματα από την τελαυτάια της βαθμολογίας Μόντενα και έτσι μας στέρησε ένα δελτίο πλουσιοπάροχο στο οποίο πιάσαμε 4 ισοπαλίες και θα παίρναμε μια τετράδα και 4 τριάδες από χηνάρια. Μια δεύτερη ομάδα που με απογοήτευσε ήταν η Σουόνσι, που έχασε με κατεβασμένα τα χέρια από την Γουότφορντ, δεχόμενη 2 τέρματα, ένα σε κάθε ημίχρονο. Η τρίτη της παρέας ήταν η Σαόυθεντ, που και αυτή αν και δέχθηκε γκολ, κάτι που το περίμενα γι' αυτό και την είχα επιλέξει στο goal/goal, όχι μόνο δεν κέρδισε αλλά δεν κατόρθωσε να βάλει ούτε ένα γκολ και έτσι χάσαμε άλλο ένα δελτίο και εκεί.

Στα καλά σημεία της ημέρας ήταν ο άσσος της Γκροσσέτο, που ήρθε σχετικά άνετα, ο άσσος της Βαλενσιέν και το διπλό της Ντανφέρμλιν.

Αυτά όσο αφορά στα χθεσινά παιχνίδια.

Για σήμερα έχουμε 11 παιχνίδια του Κυπέλλου Ουέφα, μεταξύ των οποίων και του Ολυμπιακού, που όπως από τη Δευτέρα το πρωί είχαμε πει από εδώ, θα τραβήξει επάνω του μεγάλο ποντάρισμα. Έτσι και έγινε και ήδη οι αποδόσεις σε όλες τις εταιρείες του εξωτερικού, αλλά και στο ελληνικό κουπόνι έχουν κατρακυλήσει και βρίσκονται γύρω στο 1,45. Μόνο σε μια εταιρεία, νωρίς το πρωί βρήκα τον άσσο στο 1,60 και τον τίμησα, δεόντως.

Πάντως γενικά τα παιχνίδια απόψε προσφέρονται για τηλεθέαση, μια που μετά 2 μήνες και πλέον επιτέλους θα απολαύσουμε γνήσιο ποδοσφαιρικό θέαμα.

Όσο αφορά τον στοιχηματισμό μας στα παιχνίδια όμως αυτά, τα επίπεδα δυσκολίας είναι τεράστια καθώς πολλές ομάδες και κυρίως αυτές που προέρχονται από την Σκανδιαναβία και την Ανατολική Ευρώπη, έχουν μπόλικη αγωνιστική απραξία από επίσημα παιχνίδια, έχουν αλλαγές στο ρόστερ τους και όπως είναι φυσικό αποτελεί γρίφο σε τι κατάσταση θα βρεθούν απόψε.

Τέτοιες ομάδες είναι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η Ντιναμό Κιέβου, η Μέταλιστ Χαρκίβ, η Ζενίτ, η Άαλμποργκ και η Κοπεγχάγη.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια έχουμε ένα σημαντικό εξ΄αναβολής παιχνίδι στο Βέλγιο μεταξύ της Γάνδης και της Άντερλεχτ, 2 παιχνίδια για την Τσάμπιονσιπ, πλήρη αγωνιστική δράση στο Μεξικό, παιχνίδια για το Ελληνικό Κύπελλο με την ΑΕΚ να δοκιμάζεται στην Ξάνθη και τον Πανιώνιο να θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του αντιμετωπίζοντας στον Αστέρα Τρίπολης.

Το μενού κλείνει με άλλα 3 παιχνίδια από το Πρωτάθλημα της Ελβετίας, όπου το ένα έχει ήδη αναβληθεί, αυτό ανάμεσα στην Ααράου και τη Γκρασχόπερς και το ξημέρωμα μας βρίσκει με παιχνίδια από το Κόπα Λιμπερταδόρες.

Προσπαθώντας να βγάλουμε κάποια άκρη τώρα με όλα αυτά, έχουμε:

Για τα παιχνίδια του Ελληνικού Κυπέλλου, under 2,5 goals και άσσος για τον Πανιώνιο, ενώ για το παιχνίδι της Ξάνθης με την ΑΕΚ, 1Χ και Under 2,5 goals.

Στο Βέλγιο και στο παιχνίδι ανάμεσα στην Γάνδη και την Άντερλεχτ, ισοπαλία με goal/goal.

Στο κυρίως μενού της ημέρας, το Κυπελλο Ουέφα, από ξεκάθαρα σημεία, ο άσσος του Ολυμπιακού μαζί με το over 2,5 goals και ο άσσος της Μπορντό.

Ισοπαλίες για την Βαλένθια στο Κίεβο, την Μίλαν στη Βρέμη μαζί με goal/goal εδώ, τη Λα Κορούνια στη Δανία, τη Στουτγκάρδη στην Αγία Πετρούπολη και τη Σταντάρ Λιέγης στην έδρα της Μπράγκα.

Στο Χ2 και under 2,5 goals για το Αμβούργο στο Ναϊμέγκεν, στο goal/goal η Άστον Βίλα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η Παρί Σαιντ Ζερμαίν με την Βόλφσμπουργκ.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια ισοπαλία μεταξύ της Ίπσουιτς και της Νοτιγχαμ, άσσος η Nτέρμπι, άσσος και under 2,5 goals για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και για το Κόπα Λιμπερταδόρες, άσσος η Κόλο Κολο και η Σάο Πάολο.

Με το Μεξικό δεν θα ααχοληθώ καθόλου.

Ας δούμε και δελτία -προτάσεις.

1η πρόταση (Multi Bet) :

149. Ολυμπιακός - Σαιντ Ετιέν : 1 (1.45) (NO)
155. Ξάνθη - ΑΕΚ : under 2,5 goals (1.40) (NO)
157. Μπορντό - Γαλατάσαράι : 1 (1.75) (NO)

H απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 3.553 στη bwin.


2η πρόταση (Multi Bet) :

146. Πανιώνιος - Αστέρας Τρίπολης : under 2,5 goals (1.50) (ΟΚ)
162. Ντέρμπι - Μπλάκπουλ : 1 (1.80) (OK)
169. Κόλο Κόλο - Σπορτ Ρεσίφε : 1 (1.80) (NO)

H απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 4.86 στη bwin.

3η πρόταση (Multi Bet):

149. Ολυμπιακός - Σαιντ Ετιέν : over 2,5 goals (2.00) (OK)
154. Γάνδη - Άντερλεχτ : goal/goal (1.55) (OK)
159. Παρί Σαιντ Ζερμαίν - Βόλφσμπουργκ : goal/goal (1.72)
158. Ναϊμέγκεν - Αμβούργο : under 2,5 goals (1.70) (NO)

Η απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 9.064 στη bwin.

4η πρόταση (System):

153. Άστον Βίλα - ΤΣΣΚΑ Μόσχας : X (3.35) (ΟΚ)
154. Γάνδη - Άντερλεχτ : X (3.20) (NO)
155. Ξάνθη - ΑΕΚ : X (2.80) (NO)
156. Βέρντερ Βρέμης - Μίλαν : X (3.30) (OK)
159. Παρί Σαιντ Ζερμαίν - Βόλφσμπουργκ : X (3.25) (NO)
167. Μπράγκα - Σταντάρ Λιέγης : X (3.00)

Zητάμε τις 3άδες και τις 4άδες.
Καλό σας απόγευμα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).